Frigo Plus s ponosom predstavlja svoje uspješne provedenei aktivne projekte u partnerstvu s Europskom unijom. Niz projekata koji su tijekom godina  sufinancirani i revidirani od strane EU-a dokaz su kontinuiranog kvalitetnog rada i napretka.

Naša predanost izvrsnosti i inovacijama dovela nas je do završetka niza projekata, od kojih je svaki na svoj način pridonjeo razvoju firme bilo povečanjem kapaciteta ili novim proizvodima. Na ovoj stranici pronaći ćete poveznice posvećene stranicama projekta na kojima možete istražiti njihove ciljeve i postignuća.

Pozivamo vas da prođete kroz naš projektni portfelj i otkrijete kako je zajednički rad industrije i akademije pozitivno utjecao na svijet oko nas. Ovi projekti predstavljaju primjer naše predanosti stvaranju održivih rješenja, poticanju rasta i ostavljanju trajnog naslijeđa u zajednicama kojima služimo.

Hvala vam na posjeti i radujemo se što s vama možemo podijeliti naše uspješne priče. Istražite naše dovršene projekte i slobodno nam se obratite ako imate pitanja ili želite saznati više o našem radu.